هر چند سالمون که باشه، حتما چرم مصنوعی در زمانی بخشی از پوشش ما بوده؛ از لباس گرفته تا کیف و کفش.
اما درباره چرم مصنوعی چی میدونیم؟
قرن نوزدهم بود که آلمانیها برای اولین بار پلاستیک و اسفنج و چند تا روکش رو باهم ترکیب کردن و اسمش رو گذاشتن چرم مصنوعی!
دلیلش هم این بود که هزینههای بالای چرم طبیعی باعث شده بود بخش زیادی از مشتریهارو از دست بدن و چی بهتر از اینکه به یک جایگزین منطقی فکر کنن؟ از همون زمان چرم مصنوعی تبدیل به بخش مهمی از صنعت مد و پوشاک شد و در کیفیتهای مختلفی میبینیمش.
چرم مصنوعی چهشکلیه؟
چرم مصنوعی باکیفیت، بافت خال خالی داره و سطحش کاملا صیقلی و صاف نیست. چرمهای مصنوعی از نوع بسیار براق تا بسیار مات و چیزی ما بین این دو تا تولید میشن. پس کیفیتهای متنوعی دارن و انتخابشون بستگی به شما داره.


چرا چرم مصنوعی؟
با انتخاب چرم مصنوعی آگاهانه از کشتن حیوانات و استفاده از چرم طبیعی جلوگیری میکنیم و از ادامه نسل و حیاتشون حمایت میکنیم.
چرم چه جایگاهی در مد و پوشاک داره؟
وقتی به چرخه مد و فشن تو سالهای مختلف نگاه میکنیم، میبینیم که چرم همیشه بخش کوچیکی از این صنعت بوده و حذف نشده؛ چرا؟ چون به خوبی کنار بقیه پارچهها میشینه.
از پارچههای چرمی میشه برای دوختهای مختلف استفاده کرد. استفاده از پارچههای شبه چرمی و شبیهسازی شده در دوخت مانتو پاییزه، پالتو، بارانی، دستکش، کاپشن، دامن کوتاه یا بلند، شلوار، خرجکاری و… متداوله. مثلا پارچههای رویه چرمی مصنوعی با زمینه هاید، یکی از انواع پارچههای چرمی مصنوعی و شبه چرمه. علاوه بر این برای تولید کیف، کفش، کمربند، مبل، روکش و … نیز مورد استفاده قرار میگیره.
فقط باید حواسمون باشه در استفاده از چرم زیادهروی نکنیم؛ یعنی چی؟ یک بخش از لباسهامون رو چرم انتخاب کنیم و بقیهش رو با کتان و نخ کامل کنیم. اگر کت چرم میپوشیم، دیگه شلوار چرم انتخاب نکنیم.
بهترین برندهای چرم مصنوعی؟
چرم فابریکوید: یک برند DuPont، لباس پنبهای که با نیتروسلولز پوشش داده شده.
چرم Rexine: برند پوشاک چرم بریتانیایی که در قابهای داخلی ماشین و صحافی کتاب هم مورد استفاده قرار گرفته.
Aysooda
عالی بود
خیلی اطلاعات خوبی در این زمینه بهم داد.